Minhaj-ul-Quran International Norge

Minhaj lanserer ny webside

Minhaj lanserer ny webside

Endelig er den her. Ny versjon av minhaj.no med splitter ny design og alt av innhold som du trenger for holde deg oppdatert. Besøk oss på sosiale medier ved å trykke på ikonene oppe til høyre. På hovedmenyen finner du alt av informasjon du trenger om våre forumer og avdelinger i Norge. Videre finner du informasjon om det vi tilbyr våre medlemmer og ikke-medlemmer under menyen "Tjenester". Under "Kalender" har du to valg; 1) Event kalender: arrangementer i regi av Minhaj-ul-Quran Norge og 2) Hijri kalender: viktige høytider og hendelser gjengitt i islamske kalenderen.

Er du enda ikke medlem hos oss, så har du også muligheten til å gjøre noe med det. Trykk på menyen "Om Oss" og velg "Bli Medlem" for mer info. Lurer du på hvordan du kan nå oss og hva som er kontortid, besøk "Kontakt" menyen.

Under slideren kan du se rullemeny som viser nyheter eller viktige annonseringer. Rett nedenfor der igjen er bønnetider og jamat tider. Bønnetidsraden viser når de daglige bønnene starter den aktuelle dagen, mens jamat tidene viser når de daglige bønnene, inklusiv fredagsbønnen, leses i fellesskap i Minhaj-ul-Quran sine lokaler i Oslo. 

Enda lenger ned finnes de nyeste innlegg og til høyre i grønn meny har vi lagt inn "Bildegalleri", muligheten til å lese "Koranen på norsk" online, "Spør Imamen", hvor du kan sende inn dine spørsmål og annet vi anser som nyttig og relevant. Rett under der igjen dukker det opp arrangementer som finner sted i nærmeste fremtid. 

Helt nederst på footer er det blant annet lagt inn "Nyttige Lenker".

Vi håper at siden vil inneholde den informasjon som våre medlemmer så vel som ikke-medlemmer ønsker å få.

God fornøyelse! 


 


Publisert av Admin på 10 Jan 2015, 22:17 PM

Kommentarer

 

Legg inn en kommentar