Minhaj-ul-Quran International Norge

Førstehjelpskurs i regi av Minhaj Kvinneforum

Førstehjelpskurs i regi av Minhaj Kvinneforum

Livet er uforutsigbart, og du vet aldri når en nødssituasjon kan oppstå. Når det skjer, er de første øyeblikkene etter en ulykke avgjørende for om en person overlever eller ikke. Ulykker og hendelser kan skje hvor som helst, når som helst - der du er avhengig av å vite hvordan du kan redde et liv fra å gå tapt.

Å vite hvordan du skal utføre enkle prosedyrer for å holde en person pustende og hvordan administrere grunnleggende behandling for å stoppe en person fra intense blødninger, kan bidra til å redde et liv, eller i det minste redusere alvorlighetsgraden av en hendelse før profesjonell medisinsk hjelp kommer.

Minhaj Kvinneforum arrangerer et førstehjelpskurs for kvinner og jenter med bydelsfysioterapeut og Politiet mandag 16. januar kl. 17.00 i Minhaj-ul-Quran sine lokaler (Enebakkveien 36b, 0657 Oslo). Dette er et kurs som vil lære deg det grunnleggende, og gi relevant kunnskap om hvorfor visse prosedyrer fungerer og hva du skal gjøre i en rekke krisesituasjoner.

Tenk om det er noen du kjenner som er utsatt for en ulykke, eller er i akutt medisinsk behov? Ville ikke du ønsket å gi dem den beste muligheten til å overleve ved å utføre grunnleggende førstehjelp?

Forbered deg for en nødssituasjon ved å ta dette førstehjelpskurset som kan virkelig gjøre hele forskjellen mellom liv og død.

Vi avslutter kurset med lett servering.

Aldersgrense: 12 år

Kurset er forbeholdt kvinner og jenter.


Publisert av Admin på 10 Jan 2017, 15:10 PM

Kommentarer

 

Legg inn en kommentar