Minhaj-ul-Quran International Norge

Minhaj Skole Oslo

 

Minhaj Skole Oslo (MSO) tilrettelegger helgeundervisning for barn mellom 6-16 år. Skolen har mer enn 250 elever fordelt på 8 klasser og er dermed den største islamske skolen i hele Norge. Barna får grunnleggende undervisning i Islam, urdu, moral og etikk samt lærer å lese og forstå Koranen med norsk oversettelse. I de eldste klassene undervises elevene også i hadith (beretninger av Profeten (fvmh)), rettsvitenskap og presentasjonsteknikk. Elevene har også sosiale sammenkomster, blant annet i form av aktivitetsdager.

Formålet med MSO er blant annet å lære barna hvordan de skal integrere seg i storsamfunnet og leve som moderate muslimer. Et stort antall av elever som har gått ut fra MSO studerer Medisin, Ingeniørvitenskap, Farmasi og Rettsvitenskap idag. Mange er allerede ferdig utdannet og er i arbeidslivet idag.

Undervisningen foregår på lørdager og søndager mellom kl. 11:00-15:00 i MQI sine lokaler på Galgeberg. Skolen holder til på 1. og 2. etasje i bygget som rommer ca. 300 kvm. Øvrige lokaler i bygget benyttes ved behov.

 

For påmelding, opptaksskjema må fylles ut og sendes til mso@minhaj.no.

Vennligst henvend deg til rektor for eventuelle spørsmål.

Kontakt


Allama Muhammad Iqbal Fani
Direktør
E-post: mso@minhaj.no
Mobil:  45 18 56 62

Allama Hafiz Sadaqat Ali Qadri
Rektor
Mobil: 40 14 33 56