Minhaj-ul-Quran International Norge

Minhaj Skole Oslo

 

Minhaj Skole Oslo (MSO) tilrettelegger helgeundervisning for barn mellom 6-14 år. Skolen har mer enn 200 elever fordelt på 8 klasser og er dermed den største islamske skolen i hele Norge. Barna får grunnleggende undervisning i Islam, urdu, moral og etikk samt lærer å lese og forstå Koranen med norsk oversettelse. I de eldste klassene undervises elevene også i hadith (beretninger av Profeten (fvmh)), rettsvitenskap og presentasjonsteknikk. Elevene har også sosiale sammenkomster, blant annet i form av aktivitetsdager.

Formålet med MSO er blant annet å lære barna hvordan de skal integrere seg i storsamfunnet og leve som moderate muslimer. Et stort antall av elever som har gått ut fra MSO studerer Medisin, Ingeniørvitenskap, Farmasi og Rettsvitenskap idag. Mange er allerede ferdig utdannet og i arbeidslivet idag.

Undervisningen foregår på Lørdager og Søndager mellom kl. 12:00-16:00 i MQI sine lokaler på Galgeberg. Skolen holder til på 1. etasjen i bygget som rommer ca. 300 kvm. Øvrige lokaler i bygget benyttes ved behov.

Vennligst henvend deg til Rektor ved skolen for mer informasjon eller påmelding.


Kontakt


Hafiz Sadaqat Ali Qadri
Rektor

E-post: mso@minhaj.no
Mobil:40 14 33 56

Shahid Tanveer
Leder FSU:

Mobil:40 70 92 13
E-post: shahidtanvir@hotmail.com

Relaterte Lenker


Minhaj Skole på Facebook