Minhaj-ul-Quran Internasjonal Norge

Minhaj Skole Oslo

Minhaj Skole Oslo (MSO) tilrettelegger helge undervisning for barn mellom 6-16 år. Skolen har ca. 200 elever fordelt på 8 klasser og er dermed den største islamske skolen i hele Norge. Barna får grunnleggende undervisning i Islam, urdu, moral og etikk samt lærer å lese og forstå Koranen med norsk oversettelse. I de eldste klassene undervises elevene også i hadith (beretninger av Profeten (fvmh)), rettsvitenskap og presentasjonsteknikk. Elevene har også sosiale sammenkomster, blant annet i form av aktivitetsdager.

Formålet med MSO er blant annet å lære barna hvordan de skal integrere seg i storsamfunnet og leve som moderate muslimer. Et stort antall av elever som har gått ut fra MSO studerer Medisin, Ingeniørvitenskap, Farmasi og Rettsvitenskap i dag. Mange er allerede ferdig utdannet og er i arbeidslivet i dag.

Undervisningen foregår på lørdager og søndager mellom kl. 11:00-15:00 i MQI sine lokaler på Galgeberg. Skolen holder til på 1. og 2. etasje i bygget som rommer ca. 300 kvm. Øvrige lokaler i bygget benyttes ved behov.

For påmelding, opptaks skjema må fylles ut og sendes til mso@minhaj.no.

Vennligst henvend deg til rektor for eventuelle spørsmål.

Pensum:

Kontakt

Allama Muhammad Iqbal Fani
Direktør
E-post: mso@minhaj.no
Mobil:  45 18 56 62

Allama Hafiz Sadaqat Ali Qadri
Rektor
Mobil: 40 14 33 56

Muhammad Nazim
Ledelse og administrasjon
Mobil: 41 00 36 01

Relaterte Lenker