Minhaj-ul-Quran Internasjonal Norge

Begravelse

Døden er en svært smertefull og emosjonell tid, men også en tid som kan fylles med håp, fellesskap og barmhjertighet. Døden er en avgang fra livet i denne verden, men ikke utslettelsen av et individs eksistens. Snarere er det evige liv som kommer, og vi ber for Allahs (swt) nåde være med den avdøde, i håp om at de kan finne fred og lykke i livet heretter.

Muslimsk lov og tradisjon har utstyrt en muslimsk begravelse med dyp religiøs betydning og det bør i alle måter uttrykke verdighet, ukrenkelighet og beskjedenhet. Islam lærer oss de metoder og regler som omhandler det å gjennomføre den nødvendige praksisen av bønn, forberedelse og begravelse.

De etterlatte familiene er ikke alltid kjent med de juridiske kravene og de islamske ritualene som er nødvendig for å kunne gjennomføre begravelsen av en kjær. Minhaj-ul-Quran tilbyr sørgende familier begravelses tjenester som oppfyller både religiøse og juridiske krav. Vi tilrettelegger også for Janaza bønnen i vår moske. For ytterligere informasjon, ta kontakt.